Gallerian Motala logotyp i grått

Presenten med stora möjligheter

Ge bort ett Sala-presentkort laddat med valfria möjligheter. Detta elektroniska presentkort kan användas i butiker och företag runt om i Sala. Kortet gäller som betalning på, i dagsläget ca 60 ställen i Sala med landsbygd och du hjälper till att stötta det lokala näringslivet.

Köp presentkortet här

Som privatperson kan du köpa presentkortet på Euronics – Sala Foto, Ewerlöfs Bokhandel och Wason. Företag och organisationer kan beställa presentkort mot förskottsfaktura i formuläret längre ned på sidan.

Du väljer beloppet

Du väljer att ladda kortet med valfritt belopp mellan 100-5 000 kr. Kortet är giltigt i 12 månader från laddningsdatum. Du behöver inte handla för hela beloppet på en gång.

Kontrollera saldo

Du kan enkelt kontrollera saldot antingen via länk Get my balance och skriva in det 16-siffriga numret och säkerhetskoden som finns på baksidan av presentkortet eller ringa 08 – 525 007 74.

Den perfekta gåvan till din personal

Företag och organisationer kan beställa flera presentkort mot förskottsfaktura. En perfekt gåva till din personal som samtidigt bidrar till det lokala näringslivet. Lägg in din beställning i formuläret nedan och betala mot förskottsfaktura eller via swish till 123 406 4036 ( Sala Stadsamverkan). Kontakta oss om du har några frågor.

Beställ presentkort

Efter beställningen får du en bekräftelse av oss. När presentkorten är färdiga kan de hämtas upp på Medborgarkontoret vid torget i Sala enligt överenskommelse. Medborgarkontorets öppettider finns på Sala kommuns hemsida.

Ny presentkortsbeställning