Gallerian Motala logotyp i grått

Evenemang i Sala

Som en del av en attraktiv stad, tar vi uppdraget att aktivera centrum på fullaste allvar. Genom att skapa evenemang och aktiviteter för alla målgrupper bidrar vi till ett levande Sala.

21 December- Kvällsöppet i Sala

21 December- Kvällsöppet i Sala

Julshoppingkväll i Sala Har du inte hunnit handla dina julklappar ännu? Lugn, på torsdag håller butikerna öppet till 21.00 ( lokala avvikelser kan förekomma ) Varmt välkommen ner på stan. 
3 December- Skyltsöndag i Sala

3 December- Skyltsöndag i Sala

Den 3 December är det skyltsöndag i Sala. Butikerna håller öppet och vi avtäcker fönstren i Skyltfönstertävlingen. Det blir körsång och utställare. Vi bjuder på glögg och tomten finns på plats på torget. Varmt välkomna.
27 Oktober- Halloween i Sala

27 Oktober- Halloween i Sala

Fredagen den 27 Oktober har butikerna i Sala extraöppet till 20.00 Kom ner och ta del av rysliga erbjudanden och läskiga aktiviteter på stan. Varmt välkomna.
Tjejkväll på stan i Sala

Tjejkväll på stan i Sala

Den 28 September är det återigen tjejkväll på stan i Sala Denna kväll bubblar det av härliga erbjudanden i stans butiker. Varmt välkomna ner på stan.
Skördefest i Sala

Skördefest i Sala

Lördagen den 26.e Augusti är det skördefest på torget i Sala. Mellan kl 10.00-16.00 kan du kika på traktorer och andra maskiner som hör skörden till. Handla grönsaker, rotsaker, mejerier och mycket annat från lokala aktörer. Varmt välkomna!
9-10 Juni 2023

9-10 Juni 2023

Barnfestival i Sala- 9-10 Juni I dagarna två arrangerar vi en stor fest för barnen, stora som små på torget i Sala. Tivoli, fiskdamm, Tobbe Trollkarl och mycket mer.
Vintermarknad på Torget. 24-25 Februari

Vintermarknad på Torget. 24-25 Februari

Vi inleder det nya evenemangsåret 2023 med Vintermarknad på torget i Sala. Kom ner på stan och inhandla raggsockor, honung, korv, kokosbollar eller någon annan favorit som hör marknaden till
Julmarknad på Sala Torg – Första advent, 27/11 kl 10.00-16.00

Julmarknad på Sala Torg – Första advent, 27/11 kl 10.00-16.00

Vi inviger skyltfönstertävlingen då fönstren avtäcks kl 10.00. Sen har vi från kl 12.00 stipendieutdelning och uppträdande från scen av musikgruppen Drakeld från Stockholm och Kulturskolans kör Argentum. Skrattretande gycklarunderhållning med Gycklargruppen Yokke och Ajfan och kanske världen snabbaste trähäst "Lilla Göbben" För övrigt har vi utställare med mat, glöggvagn, julsaker och hantverk samt ett litet julfint tåg som barnen kan åka med runt torget.